Geodeesia

Meie teostame järgmisi geodeetilisi mõõdistustöid:

  1. Geodeetilised tööd ehitusplatsidel. Hoonete ja platside mahamärkimistööd ning ehitusaegne kontrollmõõdistus ning selle järgne teostusmõõdistus.
  2. Ehitusgeodeetilised uurimistööd. Siia kuuluvad sellised mõõdistustööd, mis tuleb läbi viia enne ehitustegevuse alustamist projektide ja planeeringute koostamiseks.
  3. Trasside ja hoonete mahamärkimistööd. Pärast projekti valmimist ning enne ehitustööde alustamist tuleb läbi viia mahamärkimistööd, mille käigus tähistatakse objekti täpne tulevane asukoht maastikul.
  4. Vee- ja kanalisatsioonitorustiku teostusmõõdistused. Viiakse läbi pärast ehitustööde lõppu ning selle käigus mõõdistatakse vee- ja kanalisatsioonitrasside täpne asukoht. Teostusmõõdistuse läbiviimine on kohustuslik pärast iga ehitusobjekti valmimist.
  5. Gaasitorustiku teostusmõõdistamine. Tööprotsess on veidi erinev vee- ja kanalisatsiooni teostusmõõdistusest, kuid samuti vajalik pärast iga ehitusobjekti valmimist.
  6. Elektrikaablite teostusmõõdistamine. Vajalik pärast ehitusobjekti valmimist. Tööde hulka kuulub ka olemasolevate elektrikaablite ülesmõõdistamine, kuna paljudel olemasolevatel kaablitel puuduvad täpsed ülesmõõdistused.
  7. Sidekaablite teostusmõõdistamine. Vajalik pärast ehitusobjekti valmimist.

Meie kasutame

 

Meie kliendid

 

 meie kliendid

Küsi personaalset pakkumist

Iga projekt on unikaalne, seega on oluline 
personaalne hinnang ja analüüs.

OÜ Melbra
Tuuliku tee 4c, 10616 Tallinn

e-mail: info at melbra dot ee
tel: +372 509 4948